Mondana kozijnen & gevelsystemen

Aluminium vouwwanden

Dankzij aluminium vouwwanden wordt binnen, buiten. De esthetische vormgeving biedt u een optimaal zicht zonder enige belemmering. Met de mogelijkheid om de vouwwand gedeeltelijk of in zijn geheel te openen, is er geen obstakel wat uw zicht nog kan beperken.


Inex

Creëert een maximale opening


Op vele plaatsen toe te passen

Aluminium vouwwanden  zijn op vele plaatsen toe te passen. Natuurlijk bij uw tuinkamer of serre, terras en/of zwembad. Uiteraard is het ook mogelijk om een vouwwand toe te passen in een zakelijke omgeving waar ruimtes kunnen worden gescheiden zonder dat dit ten koste gaat van de zichtlijnen.

  • Vlakke dorpel mogelijk
  • Grepen op kleur
  • Verborgen afwatering

Eindeloze mogelijkheden

Wij zijn experts in het toepassen van vouwwanden. Alles is mogelijk en we kunnen de vouwwand ontwerpen en produceren naar uw eigen voorkeur. Zo is het mogelijk om de vouwwand naar binnen of naar buiten te laten draaien en kan de vouwwand al vanaf 2 en tot wel 8 delen gemaakt worden.

Alle lakwerk wordt geleverd met een 15-jarig seaside
garantiecertificaat.


Meer informatie?

We snappen dat je gericht informatie wilt opvragen omtrent ons vouwwanden assortiment. Neem contact met een dealer op, download de brochure of laat je inlichten door een dealer bij jou uit de buurt.

Vraag hier je brochure aan

Op zoek naar meer informatie?
Ontvang de brochures per post of via e-mail.

Vind een dealer bij jou in de buurt

Op zoek naar een Mondana-dealer? Wij vertellen je waar je onze dealers zitten.
Meer dan 35 jaar
productie ervaring...
Dat merk je!