Mondana kozijnen & gevelsystemen

Aluminium schuifdeuren

Schuifpuien bieden je extra toegankelijkheid. Met behulp van een schuifpui creëer je in een handomdraai een mooie overgang tussen binnen en buiten. De aluminium schuifpuien van Mondana Nederland combineren een extreem licht profiel met sterk materiaal. Aluminium is namelijk de ideale optie bij schuifpuien met grote glasoppervlakten.


Simax schuifsysteem

Maximaliseer licht, luxe en isolatie


Kies jouw stijl

Door het gebruik van hoge kwaliteit in aluminium profielen is het gebruik van de schuifpui naast extreem licht, ook uiterst eenvoudig en met een enkele hand te bedienen. Vlakke dorpels mogelijk zodat er geen sprake is van enige opstap zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen. De oplossing is in zowel nieuwbouw als renovatie toe te passen. De aluminium schuifpuien van Mondana is beschikbaar in model “Glize” en “Slimax” met zeer smalle middenstijl.


Glize

Universele schuifpui die ruimschoots voldoet aan alle hedendaagse eisen


Ontdek jouw voordelen

Grepen in kleur en RVS

Vlakke dorpels mogelijk

Schuifsysteem of herschuifsysteem


Meer informatie?

Mondana ontwikkelt verschillende soorten schuifpuien. Benieuwd naar de mogelijkheden download dan onze brochure of bezoek een dealer bij jou in de buurt. Op zoek naar meer informatie, neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag hier je brochure aan

Op zoek naar meer informatie?
Ontvang de brochures per post of via e-mail.

Vind een dealer bij jou in de buurt

Op zoek naar een Mondana-dealer? Wij vertellen je waar je onze dealers zitten.
Meer dan 35 jaar
productie ervaring...
Dat merk je!